Betongsaging i Fredrikstad og omegn

Diamantboring utfører oppdrag innen betongsaging til kunder i Fredrikstad og omegn. Betongsaging er noe som benyttes til flere formål i ulike sammenhenger. Vanligvis utføres slikt type arbeid i kombinasjon med nybygg eller tilbygg. Arbeidet går ut på å lage åpninger i flater som gulv eller vegger , slik at man eksempelvis kan installere nye vinduer, dører, trapper, heiser, nye avløpsrør og lignende. Betongsaging kan også benyttes for å dele en konstruksjon i to, eller til å sage konstruksjoner i mindre deler. Ta kontakt om du ønsker vår kompetanse innen betongsaging i nærheten av Fredrikstad, Sarpsborg eller Akershus.

Vi har den nødvendige kompetansen og utstyrsparken for optimalt resultat

betongsaging i fredrikstad

Hvorfor velge oss?

Diamantboring har flere tiår med erfaring innenfor betongsaging. I tillegg til betong, utfører vi også saging i flere forskjellige materialer av solid masse, som leca og tegl. Det kreves en stor bredde i utstyrspark med tilhørende oppdaterte tekniske maskiner for å utføre arbeid som dette. Samtidig er det essensielt å ha kompetente folk til å håndtere dette utstyret på en tilfredsstillende og sikker måte. Vi er trygge på at vi oppfyller begge disse kravene på en ypperlig måte, noe vår erfaring og oppdragsmengde viser prov på. Vår bedrift utfører betongsaging til alt fra private husstander, til større prosjekter innenfor næring og industribygg hovedsaklig i områdene rundt Fredrikstad, Sarpsborg og søndre del av Akershus.

Vi har et bredt utvalg av tilgjengelig utstyr som vi bruker i forbindelse med betongsaging. Hvilke maskiner vi arbeider med til enhver tid varierer følgelig avhengig av prosjekttype og materialet. For å sikre at maskinene vi bruker er av beste kvalitet, benytter vi oss i all hovedsak av kjente leverandører som Husqvarna, Partner, Makita og Hilti.

Våre betongsager

  • Høyfrekvente elektriske veggsager
  • Hydrauliske veggsager
  • Elektriske veggsager
  • Ulike håndholdte betongsager

Vi sager tykkelser helt opptill 700 mm.

Diamantboring tilbyr deg som kunde pakkeløsninger som sørger for best mulig resultat, sett i forhold til et fornuftig tidsperspektiv på oppdragene. Har du behov for betongsaging i Fredrikstad og omegn? Ta kontakt med oss i dag ved å trykke her!