Kjerneboring i Fredrikstad og omegn

Kjerneboring er et av våre viktigste kompetanseområder. Vi tilbyr kjerneboring av alle typer materialer som stein, leca, tegl, granitt, og betong til en variert kundemasse i Fredrikstad og omegn. Om man eksempelvis ønsker å gjennomføre tekniske opplegg som å legge nye rør, ventiler eller elektriske installasjoner, er dette en tjeneste som er nyttig å ta i bruk.

Kjerneboring, eller hulltaking som det også kalles, er noe vi tilbyr til alt fra private husstander, til større prosjekter innenfor næring og industribygg hovedsaklig i områdene rundt Fredrikstad, Sarpsborg og søndre del av Akershus. Ta kontakt med oss her om du ønsker vår ekspertise innenfor dette området!

Kjerneboring i Fredrikstad og Sarpsborg finner du hos Diamantboring

Fordeler med kjerneboring

Utførelse av kjerneboring medfører flere fordeler. Prosessen helt støvfri, noe som åpenbart er meget gunstig for miljøet. Selve boret stilles inn millimeterpresist, og gir en ekstremt nøyaktig utførelse. Samtidig medfører ikke kjerneboring noen form for vibrasjon, og derfor ingen strukturell skade. Prosessen tar relativt kort tid å gjennomføre, og er en enkel, effektiv og økonomisk måte å utføre boring på.

«Vi tilbyr kjerneboring til både private husstander og større industrier i Østfold og Akershus!»

Bredt utvalg, høy kvalitet

Diamantboring har et bredt utvalg av borerigger i forskjellig størrelse. Vi tilbyr boring i dimensjoner fra 10 mm, opptil 1000mm i diameter. Selve boringen utføres med utstyr fra kjente leverandører som Weka, Husqvarna og Tyrolit. Vi er veldig opptatt av å ha det nyeste av utstyr tilgjengelig til enhver tid, og disse leverandørene er troverdige produsenter av nettopp dette.

Gjennom nærmere 40 år med erfaring kan vi med trygghet si at vi har tilegnet oss en solid kunnskap innenfor kjerneboring som fagområde. Dette har ført til at vår bedrift har opparbeidet seg et rykte som en godt ansett aktør i markedet, spesielt i Østfold- regionen sentrert rundt Sarpsborg og Fredrikstad, men også i søndre del av Akershus. Vårt brede spekter av diverse kunnskapsområder gjør oss til et sikkert valg for deg ved gjennomføring av boringen, da vi er kompetente når det kommer til å velge de riktige løsningene i ulike prosjekter.

Har du behov for å lage åpninger i hardt materialet, er kjerneboring tingen for deg. Ta kontakt i dag vedrørende spørsmål om denne tjenesten!