Rivingsarbeid i Fredrikstad og omegn

Vi har en lang og bred erfaring innen for alle typer rivingsarbeid. Med en omfattende utstyrspark, komplementert med det siste innen teknologi, utfører vi alt fra små riveoppdrag til total omgjøring av større bygg og installasjoner.

Det å rive kan være en omfattende prosess, da det er mye som skal planlegges og organiseres i forkant. For oss er det viktig å bli involvert så tidlig som mulig i prosjektet, slik at vi kan bruke vår erfaring og kompetanse til å komme med mest mulig optimal løsning for våre kunder. Vår styrke er innvendig rivingsarbeid i forbindelse med omgjøring/rehabilitering av alle typer bygningskropper. Til arbeid innenfor dette området tar vi i bruk elektriske fjernstyrte riveroboter som innehar det siste innen teknologi.

Vi legger stor vekt på å overholde retningslinjer ved sanering av miljøfarlig avfall når vi utfører rivningsarbeid. Mange gamle bygg og installasjoner inneholder asbestholdig materialet. Vi er spesialiserte på håndtering av asbest i sammenheng med rivingsarbeid og rehabilitering. Dette kan du lese mer om her.

Trenger du hjelp med rivingsarbeid til bygg eller installasjoner i nærheten av Fredrikstad, Sarpsborg eller Akershus? Ta kontakt med oss her!

Pigging

Vi utfører pigging og betongdemolering til våre kunder i Østfold og søndre Akershus. Med våre effektive og moderne maskiner tilbyr vi piggeoppdrag på alt fra små baderom, til større omgjøringsprosjekter. Det er flere faktorer å ta stilling til når pigging skal utføres. Skal du eksempelvis pigge opp et gulv, må man finne ut om det er kabler og rør under gulvet. I tillegg dannes det følgelig mye overflødig masse og skrot når man utfører slikt arbeid. Diamantboring gjør hele den tidkrevende jobben for deg. Vi klipper i betong inntil 56 cm bredde, og med opptil 200 tonns klippetrykk.

Ta kontakt i dag for mer informasjon om denne type arbeid!

Rivingsarbeid i Fredrikstad, Sarpsborg og omegn

Minimaskiner

Vi har bredt utvalg av ulike minimaskiner til bruk i våre prosjekter. Målet vårt er at vi skal ha maskiner som passer optimalt til de ulike typer oppdrag som vi blir forespeilet av kunden. Vi utfører følgende oppdrag med våre minimaskiner:

  • Graving
  • Massehåndtering
  • Pigging med minilaster eller rivingsroboter(Størrelse fra 350 kg- 4,5 tonn)
  • Betongklipping

Ta kontakt med oss i dag vedrørende spørsmål om våre minimaskiner!